Bolsa de Trabajo de Móra d'Ebre
Detall de l'Oferta de Treball

CAIXER/A Funcions: Cobrament dels clients en caixa registradora. Reposició de productes a l’establiment i manipulació dels mateixos a magatzem. Neteja i ordre general de l’establiment.
Requisits: Persona enèrgica per al ritme de botiga. Experiència en atenció al públic, no és imprescindible. Disponibilitat horària total (jornades partides + Diumenges). Bona presencia.

Millorar i incrementar les vendes de la botiga. Millorar els resultats tant en les seccions com en l’autoservei. Minimització de mermes i pèrdues desconegudes.

Tasques: Millorar i incrementar les vendes de la botiga. Millorar els resultats tant en les seccions com en l’autoservei. Minimització de mermes i pèrdues desconegudes.
Gestió de comandes, motivació del personal, gestió de botiga.
Control de rotures d’stock, control de dates de caducitat, control de fronteig de productes, supervisió d’entrades de mercaderies, supervisió de caixes registradores. Formació dels caixers/es. Solució d’incidències a la botiga. Report diari al supervisor.
Requisits: Disponibilitat horària. Experiència antenció al públic, Disponibilitat horària total(jornades partides + Diumenges). Bona presència.
Formació Requerida: Educació Secundària.
Experiència Requerida: Experiència demostrable en el sector de distribució d’aliments d’almenys 2 anys. Coneixements demostrables en totes les seccions (Fresc, Carn, Fruita, Peix, Forn) i autoservei. Experiència en gestió d’equips.
Competències Clau: Persona amb dots de comunicació, resolutivitat, flexibilitat, orientació a objectius, capacitat d’anàlisi i visió de negoci.


** Per a inscriure't en aquesta Oferta, t'has de registrar a la Plataforma.

Tornar a la Pàgina Principal de la Borsa de Treball

Software a Mida By Nemon Intelligence In Business, SL 2024