Bolsa de Trabajo de Móra d'Ebre
Detall de l'Oferta de Treball

Agroxarxa és l’empresa de serveis de la Unió de Pagesos i els seu principal objectiu és aportar solucions de qualitat a les necessitats dels particulars i empreses de l’entorn rural, especialment del sector agrari, de Catalunya.

Comptem amb una experiència acumulada de més de 25 anys d’activitat i l’aval dels 50.000 clients als quals hem donat servei en aquest temps. A més a més, actualment disposem d’un equip multidisciplinari expert en la prestació de serveis professionals

Ets Enginyer/a Tècnic/a Agrícola o Agrònom/a i estàs cercant Feina a la zona de TORTOSA? T'agradaria incorporar-te a una empresa líder en el sector? , amb un equip jove i dinàmic desenvolupant-te amb el que has estudiat? Agroxarxa obrim plaça d'Agrònom/a, per donar suport al nostre personal tècnic durant la Campanya de la DUN a l' oficina de TORTOSA. Oferim un contracte per campanys, amb possiblitat de continuïtat i una jornada complerta de dilluns a dijous de 8.30-17.30h i divendres intensiu de 8.30-15h. Agroxarxa coneixem a fons la realitat del sector agrari i som especialistes en l’explotació agrària. Creiem en la millora contínua, la formació i la gestió del talent com a eines pel creixement dels nostres professionals. T'apuntes a formar part del nostre equip, inscriure't!

- Disposar d'alguna de les següents titulacions: Enginyeria Agrònoma, Enginyeria Tècnica Agrònoma, Grau en Enginyeria Agrícola o Agrària i Alimentaria. Màster Enginyeria Agronòmica o Màster en gestió de Sòls i Aigües.
No és necessari però es valorarà molt positivament tenir experiència en gestió de la PAC i CGE, Duns  


** Per a inscriure't en aquesta Oferta, t'has de registrar a la Plataforma.

Tornar a la Pàgina Principal de la Borsa de Treball

Software a Mida By Nemon Intelligence In Business, SL 2023