Bolsa de Trabajo de Móra d'Ebre
Detall de l'Oferta de Treball

CAIXER/A Funcions: Cobrament dels clients en caixa registradora. Reposició de productes a l’establiment i manipulació dels mateixos a magatzem. Neteja i ordre general de l’establiment.
Requisits: Persona enèrgica per al ritme de botiga. Experiència en atenció al públic, no és imprescindible. Disponibilitat horària total (jornades partides + Diumenges). Bona presencia.

Assegurar el correcte servei cap al client als establiments comercials, des de l’assessorament a la compra fins al cobrament a caixa. Executar la correcta reposició de producte, assegurar el correcte ordre i neteja generals de l’establiment.

Tasques: Cobrament i verificació de pagaments efectuats en efectiu i/o targeta de crèdit. Operació de caixa registradora. Realització de devolucions de canvi i entrega de rebuts. Càrrega, descàrrega i apilament de mercaderies. Reposició de productes en botiga. Realització de neteja i ordre general de l’establiment.
Requisits: Persona enèrgica per al ritme de botiga. Experiència en atenció al públic, tot i que no és imprescindible. Disponibilitat horària total (jornades partides + Diumenges). Bona presencia.
Formació Requerida: Mínim graduat Escolar / ESO


** Per a inscriure't en aquesta Oferta, t'has de registrar a la Plataforma.

Tornar a la Pàgina Principal de la Borsa de Treball

Software a Mida By Nemon Intelligence In Business, SL 2024