Bolsa de Trabajo de Móra d'Ebre
Detall de l'Oferta de Treball

CAIXER/A Funcions: Cobrament dels clients en caixa registradora. Reposició de productes a l’establiment i manipulació dels mateixos a magatzem. Neteja i ordre general de l’establiment.
Requisits: Persona enèrgica per al ritme de botiga. Experiència en atenció al públic, no és imprescindible. Disponibilitat horària total (jornades partides + Diumenges). Bona presencia.

Assegurar el correcte servei cap al client als establiments comercials, des de l’assessorament a la compra, muntatge de la parada. Executar la correcta reposició de producte, assegurar el correcte ordre i neteja generals de l’establiment.

Tasques: Assegurar el correcte servei cap al client als establiments comercials, des de l’assessorament a la compra, muntatge de la parada. Executar la correcta reposició de producte, assegurar el correcte ordre i neteja generals de l’establiment.Atenció als clients en parada de carnisseria. Despatxar als clientes, Aconsellar del producte.
Requisits: Experiència antenció al públic,professional en el sector. Disponibilitat horària total(jornades partides + Diumenges). Bona presència.
Formació Requerida: Graduat Escolar.
Experiència Requerida: Experiència mínima de 2 anys en el sector.


** Per a inscriure't en aquesta Oferta, t'has de registrar a la Plataforma.

Tornar a la Pàgina Principal de la Borsa de Treball

Software a Mida By Nemon Intelligence In Business, SL 2024